Cuprins
Îți dorești un copil și ești atentă la cele care ar putea fi primele semne că ești însărcinată? Scurgerea rozalie poate fi un simptom, deși nu toate femeile o experimentează. Iată ce trebuie să știi.
Între 6 și 12 zile de la fertilizarea oului, acesta se implantează în căptușeala interioară a uterului, motiv cu care o mică sângerare poate să apară. Nefiind abundentă, această sângerare, întâlnindu-se cu secrețiile vaginale aflate în vagin, se poate observa pe chilot drept o scurgere rozalie. Implantarea oului poate duce la o ușoară sângerare sau scurgere rozalie și nu este niciun motiv de îngrijorare.
În general, aproximativ o treime din femeile gravide vor experimenta acest simptom. În timp ce scurgerea rozalie de la implantarea oului este asemănătoare cu cea din timpul perioadei menstruale a femeii, cele două nu trebuie confundate, deoarece există diferențe.
De obicei, această scurgere începe cu câteva zile înainte de următorul ciclu menstrual.Cu toate acestea, deoarece sângerarea datorată implantării are loc la un timp similar cu cel al unei menstruații, multe femei sunt confuze dacă este o posibilă sarcină sau o menstruație.
Dacă încerci să faci diferența dintre începutul unei menstruații și sângerarea sau scurgerea roz după implantare, există câteva semne suplimentare la care trebuie să fii atentă:
Scurgerea roz sau sângerarea ușoară la implantare sunt diferite de menstruația obișnuită.
Este important să reții că nu toate femeile au același tip de flux sanguin în timpul perioadei menstruale.
Unele femei vor avea un flux mărit în timpul menstruației lor, în timp ce alte femei pot avea sângerări foarte ușoare.
Totuși, sângerarea de implantare este mult mai ușoară și mai redusă cantitativ decât o menstruație.
Îți dorești un bebeluș? Informează-te despre cum îi poți asigura viitorul prin stocarea celulelor stem la naștere pe www.babystem.ro Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem oferindu-ți un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.babystem.ro.
Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…
Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…
Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…
Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…
Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…
Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…