Cuprins
În timpul sarcinii, corpul tău trece printr-o mulțime de schimbări. La urma urmei, tu crești un om în tine. De asemenea, vei deveni foarte familiarizată cu vaginul, din toate perspectivele.
Toate femeile însărcinate vor observa o secreție apoasă în timpul sarcinii; ar putea fi diferită în ceea ce privește culoarea, mirosul și chiar consistența, dar se va întâmpla.
Scurgerea normală apoasă
1. Leucoreea
2. Fluid amniotic
3. Mucus
Scurgerea anormală apoasă
1. O infecție cu candida
2. Vaginoză bacteriană
3. Naștere prematură
4. Infecții cu transmitere sexuală
Dacă a trebuit să vă testați secrețiile și temperatura corpului pentru a ajuta la concepere, atunci ești deja familiarizată cu scurgerile vaginale și știi că există diferite tipuri.
De-a lungul ciclului scurgerea se schimbă: ocazional este apoasă, alteori un pic mai densă, mucus.. Uneori va avea o culoare și chiar un miros.
În timp ce ești însărcinată, vei experimenta scurgeri apoase, secreții albicioase. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, scurgerea apoasă nu trebuie să provoace nici o îngrijorare.
De cele mai multe ori, spre finalul sarcinii, scurgerea poate fi chiar urină, ceea ce înseamnă pur și simplu că presiunea a crescut asupra vezicii urinare și că ați avut un mic accident. Se întâmplă de obicei când tușești, strănuți sau râzi, dar poți să nu realizezi asta.
Ai grijă de sănătatea ta și a micuțului tău și contactează doctorul ori de câte ori experimentezi ceva care îți creează disconfort. Informează-te din timp despre stocarea celulelor stem la naștere pentru a asigura viitorul bebelușului tău.
Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Află mai multe aici https://www.babystem.ro/celule-stem
Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…
Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…
Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…
Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…
Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…
Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…