În timpul sarcinii, fiecare femeie acordă o atenție mult mai intensă medicamentelor pe care le administrează, cu atat mai mult în cazul medicamentului Detralex.
Cuprins
Detralex este medicamentul recomandat în tratamentul manifestarilor insuficienței venoase cronice prezenta la membrele inferioare, funcționale și organice: pentru senzație de greutate, dureri, crampe in timpul noptii sau pentru tratarea hemoroizilor. Acest lucru înseamnă că ajută la restabilirea funcțiilor venelor, la creșterea tonusului acestora și la scăderea permeabilității pereților vaselor de sânge. Datorită acestor proprietăți, Detralex este utilizat cu succes în tratamentul bolilor precum tromboflebita, vene varicoase, hemoroizi.
Detralex conține mai multe componente naturale de flavonoide. În total, există 5 soiuri. Componenta principală este diosmina. Raportul dintre diosmină și alte flavonoide este de 10: 1.
Aceste componente au un efect de tonifiere asupra venelor, reduc extensibilitatea venoasă, permeabilitatea pereților vaselor de sânge, îmbunătățesc drenajul, cresc capacitatea capilarelor de a se menține în forma corectă sub acțiunea mecanică și a reduce probabilitatea de congestie.
Când vine vorba de sarcină, consultul medicului este impetuos necesar înainte de a lua acest tip de medicament. Studiile pe animale nu au arătat niciun efect negativ al Detralexului asupra fătului în curs de dezvoltare.
În practică, Detralex este adesea folosit în timpul sarcinii pentru a trata hemoroizii atunci când intervențiile chirurgicale sunt contraindicate. Este necesar să se ia în considerare, faptul că la femeile gravide riscul apariției hemoroizilor crește de aproximativ 5 ori.
Detralex nu afectează rata de reacție, astfel acesta poate să fie utilizat și de cei care conduc. Până în prezent, nu există date privind interacțiunea negativă a Detralex cu alte medicamente.
Așadar, înainte de a administra Detralex, discută cu mediul tău și cere-i aprobarea.
Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…
Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…
Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…
Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…
Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…
Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…