Beneficii ale ceaiului de soc în timpul sarcinii

Știai că socul este una dintre plantele extreme de benefice organismului, din care se face ceai, suc sau chiar unguent? Socul este recunoscut pentru proprietățile sale de cel puțin patru mii de ani dar, oare, ai voie să consumi ceai de soc în sarcină?

Florile de soc sunt diuretice și detoxifiante

Florile de soc se găsesc natural în lunile mai-iunie, atunci când copacii înfloresc. Dacă vrei să profiți de beneficiile unui ceai sănătos și natural culege florile sau cumpără-le și pune-le la uscat într-un loc aerisit. Se folosește cam jumătate de linguriță de flori de soc la o cană de ceai, iar acestea au beneficii nenumărate pentru organism.

Florile de soc ajută la o bună funcționare a sistemului digestiv, ajută în principal la digestia ușoară și măresc fluxul de urină, câteva căni fiind chiar recomandate în sarcină.

Ceaiul de soc conține antioxidanți naturali și se spune că este plin de vitamina C!

Ceaiul de soc în sarcină este relaxant

În primul trimestru de sarcină, atunci când oboseala și constipația acționează asupra stării de spirit, este ideal să încerci să te relaxezi. Efectele ușor diuretice ale ceaiului de soc, plus aroma subtilă și efectul relaxant pot contribui cu adevărat la starea ta de bine. Există oameni care nu consumă medicamente tocmai pentru că știu despre efectele pozitive ale consumului de plante.

Ceaiul de soc ajută la reducerea grețurilor

Fie că dorești să consume o cană de ceai de soc seara, înainte de culcare pentru relaxare și stomac ușor, fie că dorești să îl consume dimineața, ceaiul de soc are extreme de multe beneficii pentru tine! Amesteca ceaiul de soc cu puțin suc de lamâie, iar aroma specială și efectele sale te vor scăpa de grețurile matinale. Poți consuma ceai de soc pe tot parcursul zilei, dacă simți că te ajută în aceste momente. Important este să nu consume mai mult de 3 căni pe zi.

Dacă totuși nu ești extreme de sigură de beneficiile ceaiului de soc pentru organismul tău, este ideal să consulți medicul ginecolog. Acesta te poate ajuta să faci cea mai bună alegere.

Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare si stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro.

Publicat de
andreea

Articole recente

  • Mamici Informate - Celule Stem

STUDIU: Terapia cu celule stem din cordonul ombilical pentru leziunile cerebrale perinatale

Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…

februarie 10, 2022
  • Tratamente Celule Stem

Ce sunt celulele placentare? Boli grave care se pot trata cu celulele stem recoltate din placentă

Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…

februarie 8, 2022
  • Tratamente Celule Stem

Anemia Fanconi la copii – Cum se manifestă și de ce este importantă recoltarea celulelor stem

Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…

ianuarie 31, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Tratament cu celule stem din placenta pentru durerile cauzate de artrită

Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…

ianuarie 28, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Terapia cu celule stem restabilește funcția imună la copiii cu SCID

Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…

ianuarie 21, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Tratamentul displaziei bronhopulmonare cu celule stem la nou-născuții prematuri

Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…

ianuarie 13, 2022