Carnea și produsele din carne sunt o sursă foarte importantă de proteine animale în sarcină. În carne se găsesc aproximativ 14- 24% de proteine, atât de importante pentru dezvoltarea sarcinii. În plus, aceasta include o mulțime de vitamine: B12, B6, B1, A, fosfor, fier și aminoacizi esențiali.
Totuși, femeilor însărcinate le este interzis consumul de carne în cantități mari. O sută de grame de carne – aceasta este norma ideală pe zi. Proteinele pot fi, de asemenea, luate din alte surse. Cele mai multe proteine dintre tipurile de carne sunt conținute de carnea de porc macră, carnea de vită, carnea de pasăre și carnea de iepure.
Carnea trebuie să fie consumată cu legume proaspete. Ele ajut foarte mult la digestia și asimilarea proteinelor. În plus, legumele elimină parte din elementele nocive ale cărnii.
Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…
Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…
Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…
Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…
Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…
Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…