Curpins
Merișoarele conțin un amestec sănătos de anti-oxidanți și nutrienți, precum vitamine și minerale. Toate acestea ajută la tratarea multor afecțiuni, dar și la combaterea radicalilor liberi din organism. Mai mult decât atât, sunt extrem de eficiente în combaterea infecțiilor în timpul sarcinii. Cu toate acestea, merișoarele în timpul sarcinii pot provoca reacții adverse. Ar trebui evitate, în special, de femeile însărcinate ce suferă de diabet, deoarece merișoarele conțin un nivel ridicat de zahăr. De asemenea, o cantitate prea mare de fructe poate provoca diaree, amețeli, oboseală, dureri de cap și urinare frecventă. Însă, eneficiile consumului de ceai și suc de merișoare în timpul sarcinii
Sarcina este o perioadă în care corpul tău are nevoie de un surplus de vitamine, minerale și nutrienți. De aceea, consumul zilnic de fructe influențează creșterea sănătoasă a fătului și, de asemenea, ajută la tratarea afecțiunilor pe care o femeie însărcinată le poate întâmpina. Merișorul are multe beneficii, iar consumat cu moderație in tmpul sarcinii, poate ajuta la prevenirea a numeroase probleme de sănătate.
Când microorganismele din tractul urinar sunt într-un număr mai mare decât numărul normal, apare infecția urinară. Studiile au arătat că sucul de merișoare este format din proantocianidine care inhibă creșterea bacteriană în vezică. Acesta elimină toxinele prin urină.
Hipertensiunea arterială este o problemă frecventă de care se lovesc multe gravide. De asemenea, accelerarea proteinelor din urină determină nașterea prematură. Sucul de merișoare poate ajuta într-o anumită măsură la reducerea acestor simptome datorită conținutului său de vitamina C și vitamina E.
Sucul de afine este încărcat cu polifenoli, un antioxidant care îți protejează corpul de radicalii liberi și face ca organismul să fie imun la infecții bacteriene și boli virale.
O alimentație sănătoasă și echilibrată este absolut necesară pentru ca sarcina să decurgă în mod normal, iar bebelușul să nu aibă probleme de sănătate.
Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…
Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…
Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…
Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…
Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…
Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…