Care sunt beneficiile consumului de migdale în sarcină

Consumul de migdale este recomandat pe timpul sarcinii deoarece acestea conțin elemente nutritive, cum ar fi fier, calciu, acid folic și fibre, eliberează enzime care ajută la digestie și măresc valoarea nutritivă. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că dacă fătul este predispus la alergii, migdalele nu vor putea face parte din dieta ta. Află de la BabyStem care sunt beneficiile consumului de migdale în sarcină:

Neutralizează inhibitorii enzimelor

Migdalele eliberează enzime care sunt benefice corpului. Inhibatorii enzimelor blochează în special enzimele degeneratoare de gluten. La neutralizare, enzimele care ajută la defalcarea glutenului sunt eliberate și facilitează procesul de digestie al acestuia. Migdalele ajută la digerarea glutenului în intestin, iar digestia devine mai ușoară.

Migdalele conțin acid folic

Migdalele sunt cele mai bune surse de acid folic și ajută semnificativ la dezvoltarea creierului și a sistemului neurologic al copilului. Acidul folic este de asemenea, esențial pentru a preveni defectele tubului neural al fătului. În timpul sarcinii este recomandat să consumați 400 mcg de acid folic pe zi.

Îmbunătățește metabolismul

Femeile care au probleme cu diabetul sau cu greutatea pot naște copii cu probleme de obezitate sau de metabolism. Migdalele oferă o sursă sănătoasă de carbohidrați și grăsimi care ajută metabolismul și reduc inflamația, stresul oxidativ și zahărul din sânge.

Împiedică creșterea excesivă în greutate

Sarcina cauzează creșterea în greutate, iar datorită poftelor uneori devine dificil să controlezi kilogramele. Migdalele reduc riscul de creștere în greutate. Acestea au un rol important în controlarea greutății scăzând pofta de mâncare și facilitând creșterea sănătoasă în greutate. Consumul a 56 gm de migdale în fiecare zi oferă sațietate prin reducerea hormonului de foame ghrelin și creșterea leptinei de reducere a apetitului.
Știm că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro.

Publicat de
andreea

Articole recente

  • Mamici Informate - Celule Stem

STUDIU: Terapia cu celule stem din cordonul ombilical pentru leziunile cerebrale perinatale

Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…

februarie 10, 2022
  • Tratamente Celule Stem

Ce sunt celulele placentare? Boli grave care se pot trata cu celulele stem recoltate din placentă

Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…

februarie 8, 2022
  • Tratamente Celule Stem

Anemia Fanconi la copii – Cum se manifestă și de ce este importantă recoltarea celulelor stem

Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…

ianuarie 31, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Tratament cu celule stem din placenta pentru durerile cauzate de artrită

Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…

ianuarie 28, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Terapia cu celule stem restabilește funcția imună la copiii cu SCID

Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…

ianuarie 21, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Tratamentul displaziei bronhopulmonare cu celule stem la nou-născuții prematuri

Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…

ianuarie 13, 2022