Când sunt gătite bine, ciupercile sunt atât de gustoase încât nu le poți rezista. Ele pot fi adăugate în salate, supe, pizza, dar și în preparate picante. Ciupercile proaspete sunt chiar mai bune datorită nivelului lor scăzut de calorii. Vestea bună este că ciupercile sunt permise în timpul sarcinii, mai puțin cele brute. De asemenea, nu toate ciupercile sunt comestibile și este bine să știi să faci diferența.
Baby Stem îți oferă informații despre consumul ciupercilor în timpul sarcinii:
Ciupercile reprezintă o sursă naturală de unde îți poți extrage vitamina B, inclusiv tiamina (B1), riboflavina (B2), niacinul (B3) și acidul pantotenic (B5) care sunt benefice atât pentru tine cât și pentru fătul tău. Tiamina și niacinul ajută la dezvoltarea creierului copilului, ameliorează oboseala și sporesc energia. Riboflavina ajută la menținerea sănătății pielii, îmbunătățește vederea și dezvoltă oasele și mușchii. Acidul pantotenic previne problemele digestiei.
Deficitul de vitamina D în timpul sarcinii cauzează oboseală, dureri de spate, slăbiciune osoasă și depresie. Adăugarea ciupercilor în dieta ta îți poate oferi un surplus de vitamina D benefică organismului. Ajută la absorbția calciului în organism și la formarea oaselor și dinților copilului.
Proteina este necesară pentru dezvoltarea generală a copilului, deoarece contribuie la masa musculară, iar fibrele ajută la prevenirea condițiilor iritabile cum ar fi constipația și oboseala, menținându-te activ și gata pentru o naștere ușoară.
În parteneriat cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Viața copilului tău este cea mai importantă, de aceea noi dorim să îți oferim cele mai bune servicii. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.
Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…
Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…
Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…
Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…
Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…
Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…