Arsurile afectează cele mai multe femei însărcinate, deoarece progesteronul, hormonul care relaxează mușchii în timpul sarcinii, relaxează și supapa, care menține acidul din esofag. Uterul în creștere aglomerează stomacul, forțând acidul în esofag.
Dacă ai arsuri dimineața, mânâncă puțin, dar dacă apetitul tău este sănătos, asigură-te că eviți să mânânci atât de mult încât să te simți plină. Un stomac prea plin poate provoca arsurile stomacale. Așa că în loc de 3 mese pe zi, încearcă 5 sau 6, dar mai mici.
Decât să bei un pahar mare de lapte la cină, cel mai bine este să savurezi lichide în timpul meselor. Încearcă să obții cea mai mare parte a aportului de lichide între mese. Este mult mai indicat să faci acest lucru, decât să consumi lichide în timpul meselor.
Bomboanele cu ghimbir pot ajuta la calmarea arsurilor din timpul sarcinii. Există nenumărate remedii pentru arsuri în sarcină, iar aceasta este una dintre ele. Acest condiment poate combate, de asemenea greața care de cele mai multe ori merg mână în mână.
Antiacidele care conțin calciu sau magneziu sunt bune pentru femeile, care au orice tip de arsuri în timpul sarcinii. De evitat, antiacidele care conțin aluminiu.
Arsurile în timpul sarcinii sunt cauzate, de obicei de hormoni, dar și de creșterea copilului care ajunge să împingă organele abdominale, iar acestea dispar după nașterea fătului.
Știm că sănătatea ta și a copilului tău sunt cele mai importante, de aceea Baby Stem oferă servicii de prelucrare și depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante. Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România. Seracell are peste 1000 de tratamente cu celule stem, iar peste 100 de pacienți apelează anual la serviciile acestora. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.
Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…
Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…
Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…
Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…
Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…
Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…