Cuprins:
Principalele cauze ale durerilor de dinți în sarcină
Cum să vă păstrați dantura sănătoasă în timpul sarcinii
Disconfortul pe parcursul sarcinii devine tot mai pronunțat odată cu creșterea bebelușului. În această perioadă, tot corpul tău se schimbă iar durerea de spate și dormitul prost pe parcursul nopții sunt primele semne de disconfort care apar. Se poate, totuși, ca o nouă sursă de disconfort să apară pe parcursul celor nouă luni. Multe femei gravide se plâng de dureri de dinți în sarcină.
Află de la specialiștii Baby Stem totul despre durerile de dinți în sarcină și despre specifica durere de măsea în sarcină, dar și cum să ameliorezi acest disconfort.
Iată ce vă poate provoca dureri de dinți în sarcină și senzibilizarea gingiilor și cum puteți face față durerii în condiții de siguranță:
Deși sarcina poate limita o parte din intervențiile medicamentelor folosite adesea pentru tratarea dinților și gingiilor, cu o grijă sporită și atenție, vă puteți menține zâmbetul sănătos în timpul celor 9 lunide sarcină. Menținerea tuturor obiceiurilor importante de igienă pe care le-ați dombândit până acum vă va menține dantura sănătoasă și fără durere.
Este adevărat că sarcina înseamnă o perioadă de schimbare, în special pentru corpul dumneavoastră. Dar nu trebuie să acceptați să suferiți niciun disconfort oral. Vorbiți cu medicul ginecolog pentru sugestii de medicație pe care o puteți lua în siguranță. Cu îndrumare profesională consistentă și îngrijire personală, veți putea să vă bucurați de sarcină fără a vă îngrijora de efectele secundare ce pot avea efect asupra danturii.
Suntem siguri că așa cum tvă gândiți la sănătatea dumneavoastră, v-ați gândit de nenumărate ori și la sănătatea bebelușului vostru. Probabil că ați luat în calcul recoltarea de celule stem la naștere. Este foarte bine să vorbiți din timp cu doctorul dumneavoastră despre opțiunea și despre tehnica de recoltare a celulelor stem.
Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…
Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…
Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…
Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…
Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…
Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…